Ασφάλιση Σκαφών Αναψυχής

Ο Απόλυτος Οδηγός Για Μια Σωστή Ασφάλιση Σκαφών Αναψυχής

Τα σκάφη έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη και ο τρόπος ζωής του καθενός είναι διαφορετικός. Λοιπόν, πώς γνωρίζετε εάν η ασφάλειά σας είναι κατάλληλη για το σκάφος σας, τις ρυθμίσεις και τη χρήση που θέλετε; Ο παρακάτω οδηγός εξηγεί τα πάντα σχετικά με την ασφάλιση σκαφών αναψυχής και πώς να αποκτήσετε την κατάλληλη κάλυψη για εσάς και το σκάφος σας.

Η ασφάλιση σκαφών αναψυχής στοχεύει την προστασία τους σκάφους σας, στο νερό και φυσικά, εσάς και όλους σας του επιβάτες. Η ιδέα της ασφάλισης είναι να σας επαναφέρει στην οικονομική θέση που ήσασταν πριν βιώσετε κάποια απώλεια. Αυτή η οικονομική ζημία θα μπορούσε να προκληθεί με τη μορφή καταστροφής στο σκάφος σας, η ακόμη και ένα τρίτο άτομο που ισχυρίζεται εναντίον σας ότι υπέστη ζημιά στο σκάφος σας, ή στη χειρότερη περίπτωση, απώλεια που προκλήθηκε από τραυματισμό σε εσάς ή τους επιβάτες σας.

Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos ενεργώντας ως διαμεσολαβητής μέσω των καθιερωμένων της σχέσεων με διεθνείς Ασφαλιστικές Εταιρείες αξιολογημένες με ‘Α’ καθώς και με τοπικές Ασφαλιστικές Εταιρείες στην Κύπρο, είναι σε θέση να παρέχει ασφαλιστική κάλυψη για ένα ευρύ φάσμα κινδύνων σε σχέση με Σκάφη / Κότερα καθώς και για όλους τους τύπους πλεούμενων οποιουδήποτε μεγέθους.

Η κάλυψη που παρέχεται περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται απαραίτητα στα εξής:

  • Κύτος & Μηχανήματα
  • Προστασία & Αποζημίωση
  • Ευθύνη έναντι Τρίτων
  • Προσωπικό Ατύχημα Σκάφους
  • Προσωπικό Ατύχημα Πληρώματος
  • Ασφάλεια Υγείας Πληρώματος
  • Πόλεμος, Απεργία & Κατάσχεση
  • Νομικά Έξοδα

Η έμπειρη ομάδα μας θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα και θα σας συμβουλέψουμε πώς να αποκτήσετε γρήγορη επίλυση του θέματος. Στόχος μας είναι να βγάλουμε το άγχος από μια πολύ αγχωτική κατάσταση. Απλά καλέστε μας και θα το πάρουμε από εκεί.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συγκρίνετε και να επιλέξετε το καταλληλότερο συμβόλαιο ασφάλισης σκαφών αναψυχής που σας ταιριάζει καλύτερα. Η όμαδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο.