Λίγα λόγια για τον όμιλο G.A.P. Vassilopoulos

Ως Ανεξάρτητος Οργανισμός Υπηρεσιών που ειδικεύεται σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Logistics), Οικονομικών, Ανθρώπινου Δυναμικού, Φιλοξενίας και υπηρεσιών με επίκεντρο τον καταναλωτή παρέχωντας στις Επιχειρηματικές Κοινότητες Κύπρου και Εξωτερικού ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών κάτω από μια στέγη, o Όμιλος Βασιλόπουλος έχει απόδειξη με επιτυχία σε όλη την ιστορία του – πέραν των 55 χρόνων, ότι είναι ένας Προοδευτικός Οργανισμός, τον οποίο εμπιστεύονται πολλές γνωστές Διεθνείς Εταιρείες μέσω μακροχρόνιων συνεργασιών.

Η ηγετική θέση του Ομίλου στην Κυπριακή αγορά, παρέχει τη Διασφάλιση σε Διεθνείς Εταιρείες που επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στην Κύπρο, ότι τα Επιχειρηματικά Σχέδια τους θα υλοποιηθούν με επιτυχία μέσω της συνεργασίας με την G.A.P.

Ο Όμιλος Βασιλόπουλος διαθέτει την τεχνογνωσία, τη γνώση, τα συστήματα και τους πόρους για να επεκτείνει το επιχειρηματικό του μοντέλο σε διεθνές επίπεδο και να εκμεταλλευτεί μεγαλύτερες αγορές.

Η ισχυρή οικονομική και διαφανής θέση του Ομίλου Βασιλόπουλου αποτελεί εγγύηση για τους Πελάτες, τους Ηγέτες και τους Συνεργάτες του ότι θα ανταποκρίνεται πάντα στις δεσμεύσεις του.


 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ομίλου: www.gapgroup.com