Η Δύναμη μας

Η δύναμη μας - οι Συνεργάτες μας!

Ασφαλιστείτε με τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές ασφαλίσεων στον κόσμο

Τον 17ο αιώνα, η σημασία του Λονδίνου ως εμπορικό κέντρο οδήγησε σε αύξηση της ζήτησης για το πλοίο και το φορτίο ασφάλισης. To καφενείο του Edward Lloyd έγινε γνωστό ως ο τόπος για την απόκτηση της θαλάσσιας ασφάλισης. Με αυτό τον τρόπο ξεκίνησε η Lloydʼs που γνωρίζουμε σήμερα. Από το 1688 σε ένα καφενείο, η Lloydʼs υπήρξε πρωτοπόρος στον τομέα της ασφάλισης και έχει αυξηθεί σε πάνω από 325 χρόνια για να γίνει η ηγετική αγορά του κόσμου για το ειδικό ασφαλιστικό. Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos είναι Lloydʼs Coverholder για ένα αριθμό συνδικάτων των Lloydʼs. Η Lloydʼs είναι η παγκόσμια ειδικός της ασφαλιστικής αγοράς, όπου τα μέλη ενώνουν τις δυνάμεις τους για την παροχή ασφαλιστικής προστασίας σε όλο τον κόσμο. Τα συνδικάτα των Lloyd’s είναι βαθμολογημένα με A από εταιρείες όπως την A.M. Best, Fitch Ratings και Standard & Poor’s.

 • Μικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα πέραν των £ 25.000.000.000
 • Αποδέχεται ασφάλιστρα από περισσότερες από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο
 • Παρέχει κάλυψη για πάνω από το 95% του δείκτη FTSE 100 και πάνω από το 85% του Dow Jones Industrial Average Companies
igi insurance logo

Έχοντας ιδρυθεί το 2002, η εταιρία IGI διαθέτει αξιολόγηση οικονομικής ισχύος “A-/Stable” από την S&P Global Ratings.

Το 2019, η AM Best αναβάθμισε την βαθμολογία οικονομικής ισχύος της εταιρίας σε “A/Stable”, δηλώνοντας ότι η αξιολόγηση αυτή αντικατοπτρίζει τα “Ανθεκτικά αποτελέσματα λειτουργικότητας, τα οποία έχουν δημιουργηθεί από την ισχυρή απόδοση αναδοχής, σε μακροπρόθεσμη βάση.”

Το 2019, τα καθαρά κέρδη παραγωγής ήταν 23.5 εκατομμύρια δολάρια και τα περιουσιακά στοιχεία που κατέχει υπερβαίνουν τα 1,009 εκατομμύρια δολάρια.

AXA XL Logo

Η XL Catlin είναι από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους P & C αντασφαλιστές. Με μια ισχυρή οικονομική βάση, προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων σε Ιδιοκτησία, Aτύχημα και Ειδικότητα αντασφάλισης. Σε όλο τον κόσμο, θα βρείτε τις ίδιες συνεπείς ιδιότητες: αναδοχή αριστείας, αναλυτική αριστεία και μια μοναδική εστίαση να δημιουργήσει ισχυρές εταιρικές σχέσεις με τους πελάτες και τους μεσίτες της. Με σημαντική παρουσία σε όλες τις μεγάλες αγορές αντασφάλισης στον κόσμο, ασφαλιστικές εταιρείες επιλέγουν την XL Catlin για να τους βοηθήσουν να διαχειριστούν τους κινδύνους τους. Η XL Catlin είναι βαθμολογημένη με A από εταιρείες όπως την A.M. Best, Fitch Ratings και Standard & Poor’s.

• Ιδρύθηκε ως οργανισμός αναδοχής των Lloydʼs το 1984
• Κεφάλαιο $ 17 δισ & καθαρά ασφάλιστρα $ 10 δις
• Δραστηριότητες σε 20 χώρες
• Νούμερο ένα θέση στην Lloydʼs
• Περισσότερο από 1.500 εργαζόμενους

Η ασφάλιση των πιστώσεων είναι η προστασία έναντι του κινδύνου μη πληρωμής για την παροχή αγαθών ή / και υπηρεσιών που παρέχονται από τη μία επιχείρηση σε άλλη με όρους πίστωσης. Η μη καταβολή προκύπτει συνήθως όταν ο πελάτης καταστεί αφερέγγυος, αλλά μπορεί επίσης να προκύψει επειδή η επιχείρηση έχει απλώς ανεπαρκή κεφάλαια για να πληρώσει τα χρέη της.

 • Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos έχει πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου διεθνή Εταιρείες Ασφάλισης Πιστώσεων με την τοπική τεχνογνωσία και θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε, να επιλέξετε και να δομήσετε μια πολιτική που είναι κατάλληλη για τις ανάγκες σας.
 • O Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos συνεργάζεται με την Atradius, την Euler Hermes και την Coface, που είναι οι κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες πιστώσεων και έχουν οικονομική αξιολόγηση «Α» από την Standard & Poor’s και την AM Best.

Τον Ιανουάριο του 1990, η IMG (International Medical Group) άνοιξε τις πόρτες της στην Ινδιανάπολη, Ιντιάνα. Σε πάνω από 20 χρόνια, η IMG έχει αυξηθεί για να γίνει ένας σημαντικός διαχειριστής των διεθνών ασφαλιστικών προϊόντων, αφού παρείχε υπηρεσίες σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Έχει αναπτύξει ένα ευρύ πορτοφόλιο προϊόντων που μπορούν να προσαρμοστούν για να καλύψουν κάθε ανάγκη – από μια σύντομη διεθνή επιχειρηματική συνάντηση μέχρι και ιεραποστόλους που ζουν και εργάζονται σε μακρινές γωνιές του πλανήτη. Η IMG, γνωρίζει ότι οι λόγοι για να ταξιδέψουμε στο εξωτερικό είναι πολλοί και ποικίλοι, και έτσι είναι και τα προϊόντα τους.

Η πλήρης προσέγγιση υπηρεσίας για παροχή διεθνών ιατρικών ασφαλιστικών προϊόντων περιλαμβάνει την εξυπηρέτηση ταξιδιώτων, εργαζόμενους που ζουν στο εξωτερικό για μικρά ή μεγάλα χρονικά διαστήματα, ανθρώπους που ταξιδεύουν συχνά μεταξύ χωρών, καθώς και εκείνους που διατηρούν πολλές χώρες διαμονής.

Για να καλύψει όλες αυτές τις ανάγκες, έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη σειρά σημαντικών ιατρικών προϊόντων όπως, τη ζωή, την οδοντιατρική και αναπηρίας που μπορούν να προσαρμοστούν για να ανταποκριθούν στις ατομικές προδιαγραφές. Η IMG είναι βαθμολογημένη με A από εταιρείες όπως την AM Best και την Standard & Poor’s.

Pantaenius Logo

Η Pantaenius GmbH παρέχει ασφάλιση για σκάφοι αναψυχής εντός του Ομίλου Pantaenius από το 1977.

Εδώ και χρόνια η Pantaenius έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στην αγορά της Ευρώπης και του κόσμου.

Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 100.000 πελάτες εμπιστεύονται τις εξατομικευμένες ασφαλιστικές λύσεις που έχουν αναπτυχθεί από πλοίαρχους για πλοίαρχους.

Τα καταστήματα στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Αυστραλία εγγυώνται μια ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση χωρίς ανησυχίες σε όλες τις περιοχές.

gap vassilopoulos insurance brokers

Υπό την ιδιότητα μας σαν ασφαλιομεσίτες (insurance brokers) ενεργούμε, σύμφωνα με τη νομοθεσία, εκ μέρους των πελατών μας προστατεύοντας τα συμφέροντα τους. 

Στη GAP Vassilopoulos Insurance Brokers διαθέτουμε τη τεχνογνωσία για να αναγνωρίσουμε τους ατομικούς και επιχειρηματικούς κινδύνους στους οποίους οι πελάτες μας είναι εκτεθειμένοι και είμαστε σε θέση να προτείνουμε, όπου αυτό είναι δυνατό, τη καλύτερη λύση για τη διαχείριση των κινδύνων αυτών.

Οι διασυνδέσεις της GAP Vassilopoulos Insurance Brokers με αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείας και άλλους παρόχους ασφαλίσεων σε όλο τον κόσμο της επιτρέπει να έχει πρόσβαση στις πληρέστερες και πιο συμφέρουσες επιλογές.

Μερικές από τις ασφαλιστικές λύσεις τις οποίες είναι σε θέση να προσφέρουμε περιλαμβάνουν:

 • Yacht Insurance
 • Motor Insurance
 • Credit Insurance
 • Directors & Officers Insurance
 • Professional Indemnity Insurance
 • International Medical Insurance
 • Marine Risks Insurance
 • Aviation Risks
 • United Kingdom based risks (both personal and commercial)