ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ
Τον 17ο αιώνα, η σημασία του Λονδίνου ως εμπορικό κέντρο οδήγησε σε αύξηση της ζήτησης για το πλοίο και το φορτίο ασφάλισης. To καφενείο του Edward Lloyd έγινε γνωστό ως ο τόπος για την απόκτηση της θαλάσσιας ασφάλισης. Με αυτό τον τρόπο ξεκίνησε η Lloyd’s που γνωρίζουμε σήμερα. Από το 1688 σε ένα καφενείο, η Lloyd’s υπήρξε πρωτοπόρος στον τομέα της ασφάλισης και έχει αυξηθεί σε πάνω από 325 χρόνια για να γίνει η ηγετική αγορά του κόσμου για το ειδικό ασφαλιστικό. Ο Όμιλος G.A.P.  Vassilopoulos είναι Lloyd’s Coverholder για ένα αριθμό συνδικάτων των Lloyd’s. Η Lloyd’s είναι η παγκόσμια ειδικός της ασφαλιστικής αγοράς, όπου τα μέλη ενώνουν τις δυνάμεις τους για την παροχή ασφαλιστικής προστασίας σε όλο τον κόσμο. Τα συνδικάτα των Lloyd's είναι βαθμολογημένα με A από εταιρείες όπως την A.M. Best, Fitch Ratings και Standard & Poor's.

 • Μικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα πέραν των £ 25.000.000.000
 • Αποδέχεται ασφάλιστρα από περισσότερες από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο
 • Παρέχει κάλυψη για πάνω από το 95% του δείκτη FTSE 100 και πάνω από το 85% του Dow Jones Industrial Average Companies

 
XL Catlin Insurance Group

Η Neon είναι μία ζωντανή ασφαλιστική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην εξειδικευμένη αγορά των Lloyd's. Από την επανεκκίνηση τους το 2016, έχουν δημιουργήσει επιμελώς μια φήμη για την ανάληψη υπευθυνότητας σε ένα ευρύ φάσμα τάξεων, με επικεφαλής τους πιο έμπειρους επιχειρηματίες. 

Λειτουργώντας από γραφεία στο Λονδίνο, τη Βερμούδα, την Ιταλία και το Γκέρνσεϊ, ασκούν υψηλό βαθμό ασφάλισης σε ποικίλο φάσμα περιουσιακών, εξειδικευμένων, ατυχημάτων και θαλάσσιων κινδύνων σε άμεση και αντασφαλιστική βάση, καθώς και μέσω εξουσιοδοτημένων αρχών.

Σκοπός τους είναι να υιοθετήσουν μια αναζωογονητική προσέγγιση σε λύσεις κινδύνου, δημιουργώντας προληπτικές καλύψεις για πελάτες και την προετοιμασία των συσκευασμένων προϊόντων όπου χρειάζεται. Δεν φοβούνται να αμφισβητήσουν το status quo και να προσφέρουν πειθαρχημένες αναδοχές σε ένα διαφοροποιημένο και εξειδικευμένο χαρτοφυλάκιο που διαχειρίζεται. 

Η Neon λειτουργεί εντός της Lloyd's, της παγκοσμίου κύρους αντασφαλιστικής αγοράς. Ως αποτέλεσμα, οι αντισυμβαλλόμενοι κερδίζουν πρόσθετη άνεση από την αλυσίδα ασφαλείας της Lloyd's και το κεντρικό ταμείο της Lloyd's.

Σε όλη την 330ετή ιστορία της, η Lloyd's έχει προχωρήσει από μια συλλογή ατόμων που ενεργούν για την προστασία προσωπικών συμφερόντων, σε μια δυναμική αγορά που περιλαμβάνει 50+ διαχειριστές και 80+ συνδικάτα.

Με μια παγκόσμια παρουσία αναδοχής που υποστηρίζεται από ένα δίκτυο αδειών (αντα)ασφάλισης και τοπικών πλατφόρμων διαπραγμάτευσης, η Lloyd's έχει ένα ιστορικό ανθεκτικότητας στις δύσκολες συνθήκες της αγοράς.

Η Lloyd's κεφαλαιοποιείται έντονα, διατηρώντας τις αξιολογήσεις A ή A + μεταξύ των κορυφαίων οργανισμών αξιολόγησης. Η χρηματοοικονομική της ισχύς απορρέει από μια μοναδική κεφαλαιακή διάρθρωση, που συχνά αναφέρεται ως η «Αλυσίδα Ασφάλειας». Υπάρχουν τρεις συνδέσεις με την αλυσίδα ασφαλείας:

 
 • Συλλογή στοιχείων ενεργητικού επιπέδου
 • Τα κεφάλαια των μελών της Lloyd's
 • Κεντρικά στοιχεία ενεργητικού
 
 

 
XL Catlin Insurance Group

Η XL Catlin είναι από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους P & C αντασφαλιστές. Με μια ισχυρή οικονομική βάση, προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων σε Ιδιοκτησία, Aτύχημα και Ειδικότητα αντασφάλισης. Σε όλο τον κόσμο, θα βρείτε τις ίδιες συνεπείς ιδιότητες: αναδοχή αριστείας, αναλυτική αριστεία και μια μοναδική εστίαση να δημιουργήσει ισχυρές εταιρικές σχέσεις με τους πελάτες και τους μεσίτες της. Με σημαντική παρουσία σε όλες τις μεγάλες αγορές αντασφάλισης στον κόσμο, ασφαλιστικές εταιρείες επιλέγουν την XL Catlin για να τους βοηθήσουν να διαχειριστούν τους κινδύνους τους. Η XL Catlin είναι βαθμολογημένη με A από εταιρείες όπως την A.M. Best, Fitch Ratings και Standard & Poor's.
 
 • Ιδρύθηκε ως οργανισμός αναδοχής των Lloyd’s το 1984
 • Κεφάλαιο $ 17 δισ & καθαρά ασφάλιστρα $ 10 δις
 • Δραστηριότητες σε 20 χώρες
 • Νούμερο ένα θέση στην Lloyd’s
 • Περισσότερο από 1.500 εργαζόμενους 

 
Coface      Atradius       Euler Hermes

Η ασφάλιση των πιστώσεων είναι η προστασία έναντι του κινδύνου μη πληρωμής για την παροχή αγαθών ή / και υπηρεσιών που παρέχονται από τη μία επιχείρηση σε άλλη με όρους πίστωσης. Η μη καταβολή προκύπτει συνήθως όταν ο πελάτης καταστεί αφερέγγυος, αλλά μπορεί επίσης να προκύψει επειδή η επιχείρηση έχει απλώς ανεπαρκή κεφάλαια για να πληρώσει τα χρέη της.
 
 • Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos έχει πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου διεθνή Εταιρείες Ασφάλισης Πιστώσεων με την τοπική τεχνογνωσία και θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε, να επιλέξετε και να δομήσετε μια πολιτική που είναι κατάλληλη για τις ανάγκες σας. 
 • O Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos συνεργάζεται με την Atradius, την Euler Hermes και την Coface, που είναι οι κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες πιστώσεων και έχουν οικονομική αξιολόγηση «Α» από την Standard & Poor's και την AM Best.

 
International Medical Group

Τον Ιανουάριο του 1990, η IMG (International Medical Group) άνοιξε τις πόρτες της στην Ινδιανάπολη, Ιντιάνα. Σε πάνω από 20 χρόνια, η IMG έχει αυξηθεί για να γίνει ένας σημαντικός διαχειριστής των διεθνών ασφαλιστικών προϊόντων, αφού παρείχε υπηρεσίες σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Έχει αναπτύξει ένα ευρύ πορτοφόλιο προϊόντων που μπορούν να προσαρμοστούν για να καλύψουν κάθε ανάγκη - από μια σύντομη διεθνή επιχειρηματική συνάντηση μέχρι και ιεραποστόλους που ζουν και εργάζονται σε μακρινές γωνιές του πλανήτη. Η IMG, γνωρίζει ότι οι λόγοι για να ταξιδέψουμε στο εξωτερικό είναι πολλοί και ποικίλοι, και έτσι είναι και τα προϊόντα τους. Η πλήρης προσέγγιση υπηρεσίας για παροχή διεθνών ιατρικών ασφαλιστικών προϊόντων περιλαμβάνει την εξυπηρέτηση ταξιδιώτων, εργαζόμενους που ζουν στο εξωτερικό για μικρά ή μεγάλα χρονικά διαστήματα, ανθρώπους που ταξιδεύουν συχνά μεταξύ χωρών, καθώς και εκείνους που διατηρούν πολλές χώρες διαμονής. Για να καλύψει όλες αυτές τις ανάγκες, έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη σειρά σημαντικών ιατρικών προϊόντων όπως, τη ζωή, την οδοντιατρική και αναπηρίας που μπορούν να προσαρμοστούν για να ανταποκριθούν στις ατομικές προδιαγραφές. Η IMG είναι βαθμολογημένη με A από εταιρείες όπως την AM Best και την Standard & Poor's.


 
GAP Insurance Logo
 
 77 77 77 75
  Γραμμή Επικοινωνίας
 +357 25661601
   Οδική Βοήθεια
Ακολουθήστε μας: