Ιδανικές ασφάλειες για την επιχείρηση σας

Ιδανικές ασφάλειες για επιχειρήσεις

Εάν ξεκινάτε ή αγοράζετε μια νέα επιχείρηση, είναι σημαντικό να έχετε τη σωστή ασφαλιστική κάλυψη για να προστατεύσετε την εταιρεία και τους εργαζόμενους σας. Ωστόσο, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση η αγορά πολλαπλών επιχειρηματικών ασφαλιστικών προϊόντων ταυτόχρονα. Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε για να κάνετε τη διαδικασία πιο ξεκάθαρη.

Εάν ξεκινάτε ή αγοράζετε μια νέα επιχείρηση, είναι σημαντικό να γνωρίζετε της ιδανικές ασφάλειες για επιχειρήσεις. Πρέπει να έχετε τη σωστή ασφαλιστική κάλυψη για να προστατεύσετε την εταιρεία και τους εργαζόμενους σας. Ωστόσο, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση η αγορά πολλαπλών επιχειρηματικών ασφαλιστικών προϊόντων ταυτόχρονα. Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε για να κάνετε τη διαδικασία πιο ξεκάθαρη.

Με τι είδους ασφάλιση επιχειρήσεων πρέπει να ξεκινήσω;

Ο αριθμός των ασφαλιστικών προϊόντων για τις επιχειρήσεις συνεχίζει να αυξάνεται με νέα τεχνολογία. Για να ξεκινήσετε ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, σκεφτείτε τα ακόλουθα:

Ασφάλιση Ευθύνης Εργοδότη

Η προστασία των εργαζομένων, καθώς και η παροχή ενός υγιούς και ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος, αποτελεί προσωπική υποχρέωση κάθε εργοδότη και αυτό επιβεβαιώνεται από τον ασφαλιστικό νόμο του 1989 ο οποίος επιβάλλει την υποχρεωτική ασφάλιση (Νόμος 174/1989 – 2011).Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης: Η Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης καλύπτει τη νομική ευθύνη του ασφαλισμένου έναντι τρίτων για τυχαία σωματική βλάβη, απώλεια ή ζημιά σε περιουσία που προκύπτει από και σχετίζεται άμεσα με το επάγγελμά του.

Ασφάλιση Επιχειρηματικών Ταξιδιών

Ένα επαγγελματικό ταξιδιωτικό συμβόλαιο προσφέρει σχεδόν την ίδια προστασία με την τυπική ταξιδιωτική ασφάλιση, αλλά προσθέτει ειδικά επίπεδα κάλυψης που ταιριάζουν περισσότερο σε άτομα που ταξιδεύουν για την εργασία τους. Για παράδειγμα, όταν βρίσκεστε σε επαγγελματικό ταξίδι μπορεί να έχετε μαζί σας αντικείμενα όπως φορητούς υπολογιστές εργασίας, επίσημα έγγραφα ή χρήματα της εταιρείας. Δεν μπορείτε να ζητήσετε αποζημίωση για αυτά τα πράγματα με ένα τυπικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Ασφάλιση Φωτιάς & Ειδικών Κινδύνων

Η προστασία των φυσικών χώρων οποιασδήποτε επιχείρησης θα πρέπει να αποτελεί κύρια προτεραιότητα για τους ιδιοκτήτες τους ώστε να διασφαλίζεται η συνέχιση των επιχειρήσεων και να παρέχεται προστασία έναντι των οικονομικών βαρών που προκύπτουν σε σχέση με ζημίες / απώλειες οι οποίες καλύπτονται από ασφάλεια.

Ασφάλεια Ευθύνης Διοικητικών Συμβούλων και Αξιωματούχων

Η ασφάλιση Ευθύνης Διοικητικών Συμβούλων και Αξιωματούχων προστατεύει τα προσωπικά περιουσιακά στοιχεία των εταιρικών διευθυντών και αξιωματικών, καθώς και των συζύγων τους, σε περίπτωση που εναλλάσσονται προσωπικά από υπαλλήλους, πωλητές, ανταγωνιστές, επενδυτές, πελάτες ή άλλα μέρη, για πραγματικές ή φερόμενες παράνομες ενέργειες στη διαχείριση μιας εταιρείας .

Ασφάλιση Μεταφοράς Εμπορευμάτων

Η Ασφάλιση Μεταφοράς Εμπορευμάτων καλύπτει εμπορεύματα έναντι απώλειας ή ζημιάς κατά τη διάρκεια της διαμετακόμισης τους στο εσωτερικό με τη χρήση των οχημάτων του Ασφαλισμένου. Τα εμπορεύματα που αποστέλλονται δια θαλάσσης καλύπτονται από ξεχωριστό ασφαλιστήριο συμβόλαιο θαλάσσιας ασφάλισης.

Προνοήστε

Χωρίς κάλυψη, θα πρέπει να πληρώσετε από την τσέπη σας για την επιχείρησής σας. Η υποχρέωση να πληρώσετε αυτά τα έξοδα μπορεί να προκαλέσει σοβαρές οικονομικές απώλειες που μπορεί να κλείσουν την επιχείρησή σας.

Ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι η ασφαλιστική σας κάλυψη καλύπτει τις ανάγκες σας είναι να μιλήσετε με ασφαλιστική εταιρεία. Ένας έμπειρος αντιπρόσωπος έχει τη γνώση να κάνει τις σωστές ερωτήσεις και να κάνει προτάσεις, που μπορούν να σας επιτρέψουν να είστε σίγουροι ότι η ασφάλιση της επιχείρησης σας παρέχει τη σωστή προστασία για την κατάστασή σας.

Ασφαλιστείτε σήμερα

Η ομάδα μας είναι εδώ για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε.

Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos ενεργά ως διαμεσολαβητής με διεθνείς Ασφαλιστικές Εταιρείες αξιολογημένες με ‘Α’ καθώς και με τοπικές Ασφαλιστικές Εταιρείες στην Κύπρο.

Επομένως, είστε έτοιμοι να ζητήσετε μια προσφορά ασφάλειας; Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 77 77 77 75. Συγκρίνετε και να επιλέξετε το καταλληλότερο ασφαλιστήριο συμβόλαιο με την εξειδικευμένη μας ομάδα. Η ομάδα της G.A.P. Insurance Agency θα συζητήσει περαιτέρω πληροφορίες μαζί σας, και θα σας απαντήσει όλα τα ερωτήματα σας.