Εάν οδηγείτε ένα όχημα για εμπορικούς λόγους, χρειάζεστε περισσότερα από ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου. Είναι σημαντικό να έχετε κάλυψη που να καλύπτει τις επιχειρηματικές σας ανάγκες καθώς και τις νομικές σας υποχρεώσεις και μία από τις πιο σημαντικές πτυχές που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι τα εμπορεύματα που μεταφέρετε.

Ασφάλιση Μεταφοράς Εμπορευμάτων

η ασφάλιση μεταφοράς εμπορευμάτων είναι τα εμπορεύματα που μεταφέρονται στο όχημά σας ως μέρος των εμπορικών σας δραστηριοτήτων, καλύπτοντας τόσο τις δικές σας προμήθειες (π.χ. οικοδομικά υλικά) όσο και άλλους συνεργάτες (π.χ. πακέτα).

Τι είναι η ασφάλιση μεταφοράς εμπορευμάτων και γιατί τη χρειάζεστε; Εάν οδηγείτε ένα όχημα για εμπορικούς λόγους, χρειάζεστε περισσότερα από ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου. Είναι σημαντικό να έχετε κάλυψη που να καλύπτει τις επιχειρηματικές σας ανάγκες καθώς και τις νομικές σας υποχρεώσεις και μία από τις πιο σημαντικές πτυχές που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι τα εμπορεύματα που μεταφέρετε.

Τι είναι η ασφάλιση μεταφοράς εμπορευμάτων;

Ασφάλιση μεταφοράς εμπορευμάτων είναι τα εμπορεύματα που μεταφέρονται στο όχημά σας ως μέρος των εμπορικών σας δραστηριοτήτων, καλύπτοντας τόσο τις δικές σας προμήθειες (π.χ. οικοδομικά υλικά) όσο και άλλους συνεργάτες (π.χ. πακέτα). Με την ασφάλιση εμπορευμάτων θα είστε ασφαλείς γνωρίζοντας ότι αν τα φορτία σας χαθούν, κλαπούν ή καταστραφούν με οποιονδήποτε τρόπο κατά τη μεταφορά. (υπόκειται στους όρους και τις προϋποθέσεις του συμβολαίου).

Γιατί χρειάζεστε ασφάλιση μεταφοράς εμπορευμάτων;

Εάν χρησιμοποιείτε το όχημά σας για τη μεταφορά εμπορευμάτων, τότε συνήθως εμπίπτετε σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες χρήσης:

  • Η μεταφορά εμπορευμάτων είναι με το φορτηγό σας από και προς την εργασία και μεταφέρει εμπορεύματα που σχετίζονται με την επιχείρηση, όπως τα δικά σας εργαλεία.
  • Απαιτείται μεταφορά εάν χρησιμοποιείτε το φορτηγό σας ενώ μεταφέρετε εμπορεύματα για άλλους, όπως κούριερ.

Η ασφαλιστική κάλυψη μεταφοράς εμπορευμάτων είναι ιδιαίτερα σημαντική εάν εργάζεστε ως ταχυμεταφορέας ή εργάζεστε στον κλάδο των μεταφορών. Τα φορτία που μεταφέρετε δεν είναι δικά σας, επομένως οι οικονομικές επιπτώσεις μπορεί να είναι ακόμη πιο σοβαρές.

Οι περισσότεροι πελάτες περιμένουν να έχετε κάποια μορφή προστασίας κατά τη μεταφορά. Επομένως είναι σημαντικό να επενδύσετε σε αυτή την ασφάλεια. Εάν δεν είστε ασφαλισμένοι, ενδέχεται να μην είστε σε θέση να εξασφαλίσετε οποιαδήποτε εργασία χωρίς κάποια προστασία. Επίσης πρέπει να εξετάσετε το κόστος των προϊόντων που μεταφέρετε για να δείτε τι μορφή ασφάλισης πρέπει να κάνετε.

Βεβαιωθείτε ότι το ασφάλιστρο σας καλύπτει ό,τι χρειάζεστε

Εάν έχετε αποφασίσει ότι η ασφάλιση μεταφοράς εμπορευμάτων είναι κατάλληλη για εσάς, τότε είναι απαραίτητο να αποκτήσετε ένα συμβόλαιο που να ταιριάζει στις ακριβείς ανάγκες σας. Θα πρέπει να αναζητήσετε μια προσφορά που μπορεί να προσαρμοστεί στην επιχείρηση. Είναι καλύτερα να είσαι υπερασφαλισμένος και όχι το αντίθετο. Εάν πιστεύετε ότι θα μεταφέρετε εμπορεύματα συνολικής αξίας χιλιάδων ευρών, φροντίστε να ενημερώσετε τον ασφαλιστή σας. Εάν δεν έχετε το σωστό ποσό κάλυψης, θα θεωρηθείτε υπεύθυνοι για το κόστος οποιασδήποτε ζημίας σε φορτία που δεν εμπίπτουν στους όρους του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας. Επομένως είναι απαραίτητο να αναζητήσετε ένα επαρκές επίπεδο κάλυψης που να ταιριάζει στην επιχείρησή σας.

Ασφαλιστείτε σήμερα

Η ομάδα μας είναι εδώ για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε.

Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos ενεργά ως διαμεσολαβητής με διεθνείς Ασφαλιστικές Εταιρείες αξιολογημένες με ‘Α’ καθώς και με τοπικές Ασφαλιστικές Εταιρείες στην Κύπρο.

Επομένως, είστε έτοιμοι να ζητήσετε μια προσφορά ασφάλειας; Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 77 77 77 75. Συγκρίνετε και να επιλέξετε το καταλληλότερο ασφαλιστήριο συμβόλαιο με την εξειδικευμένη μας ομάδα. Η ομάδα της G.A.P. Insurance Agency θα συζητήσει περαιτέρω πληροφορίες μαζί σας, και θα σας απαντήσει όλα τα ερωτήματα σας.