Ασφάλιση Προσωπικών Ατυχημάτων

Ψάχνετε Ασφάλιση Προσωπικών Ατυχημάτων;

Η ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος δεν ωφελεί μόνο εσάς, αλλά ολόκληρη την οικογένειά σας. Σκεφτείτε τι θα συμβεί με την οικογένειά σας ή τα εξαρτώμενα άτομα σε περίπτωση ατυχήματος. Ένα σταθερό μηνιαίο εισόδημα θα είναι εξαιρετικά απίθανο και η οικογένειά σας θα αντιμετωπίσει οικονομικά προβλήματα, χρεώσεις για τη θεραπεία σας, κόστος φαρμάκων και άλλα διάφορα έξοδα. Εσείς και η οικογένειά σας θα είστε αβοήθητοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές μαζί με όλο το συναισθηματικό άγχος που θα περάσετε. Συνιστάται ανεπιφύλακτα να αγοράσετε μια προσωπική κάλυψη ατυχήματος αμέσως μόλις αρχίσετε να κερδίζετε.

Το συμβόλαιο συνήθως αποφασίζεται με βάση το επάγγελμά σας. Ως εκ τούτου, το κόστος ασφάλισης ατυχήματος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την εργασία και τον ασφαλιστικό σας πάροχο. Είναι πολύ σημαντικό να συγκρίνετε ασφαλιστικά προγράμματα από διαφορετικούς παρόχους ασφάλισης προτού μηδενίσετε ένα, καθώς το εύρος της κάλυψης και τα οφέλη μπορεί να διαφέρουν σε πολύ μεγάλο βαθμό από τη μια εταιρεία στην άλλη.


Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή της σωστής προσωπικής ασφάλισης ατυχημάτων

Ασφάλιστρο: Είναι το ποσό που πληρώνετε ετησίως στον πάροχο του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας για να αποκτήσετε την ασφάλεια. Αυτό διαφοροποιείται ανάλογα με το επάγγελμά σας και τον αντισυμβαλλόμενο που επιλέγετε.

Κάλυψη: Πρέπει βασικά να καλύπτει όλες τις τακτικές δραστηριότητες που μπορεί να οδηγήσουν σε ατυχία στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη μια πολιτική που παρέχει ευρύτερη κάλυψη.

Ασφαλιστικός φορέας: Πριν αποφασίσετε τον ασφαλιστικό σας πάροχο, κάντε μια διεξοδική έρευνα σχετικά με την εταιρεία, το ιστορικό, τη φήμη στην αγορά και την αποτελεσματικότητα των απαιτήσεων. Αποφύγετε να επιλέξετε κάποιον μόνο και μόνο επειδή προσφέρει φθηνότερα ασφάλιστρα.

Οφέλη για την οικογένεια: Αυτός είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο πιο σημαντικός παράγοντας κατά την επιλογή της ασφάλισής σας. Επιλέξτε ένα πρόγραμμα που παρέχει υψηλότερη αποζημίωση στα εξαρτώμενα άτομα σε περίπτωση θανάτου ή μόνιμης αναπηρίας.

Αποκλεισμοί: Μια άλλη σημαντική βασική παράμετρος που πολλοί άνθρωποι ξεχνούν να εξετάσουν είναι οι αποκλεισμοί. Προτού λάβετε μια απόφαση, ελέγξτε ότι όλες οι εξαιρέσεις εξηγούνται δεόντως και λαμβάνονται υπόψη.

Κάλυψη στο εξωτερικό: Ατυχήματα μπορούν να συμβούν οπουδήποτε, βεβαιωθείτε ότι το σχέδιό σας σας παρέχει κάλυψη για ένα ατύχημα που συμβαίνει και εκτός της χώρας.

Διακανονισμός αξίωσης: Επικοινωνήστε με τον ασφαλιστικό σας πάροχο σχετικά με την περίοδο και τη διαδικασία διακανονισμού. Οι απαιτήσεις θα πρέπει να διευθετηθούν νωρίτερα και η διαδικασία να απλοποιηθεί.

Με την αύξηση του ιατρικού κόστους και τα ατυχήματα στο δρόμο και στην εργασία, δεν πρέπει να αποφεύγεται την ασφάλισης προσωπικών ατυχημάτων. Σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι, μια καλή πολιτική θα πρέπει να παρέχει ηρεμία και επαρκή υποστήριξη για απρόβλεπτες περιστάσεις.

Ασφαλιστείτε τώρα


Θέλεις να προστατέψεις τον εαυτό σου από τον κίνδυνο ατυχημάτων και όλες τις συνέπειες που συνεπάγονται; Η προσωπική ασφάλιση ατυχήματος είναι η κατάλληλη για εσάς.

Ο Όμιλος G.A.P Vassilopoulos ενεργώντας ως Ανταποκριτής (Coverholder) της εταιρείας Lloyds Insurance company S.A.,  είναι σε θέση να σχεδιάσει μια εξατομικευμένη ασφάλεια έναντι Προσωπικών Ατυχημάτων. Δεν περιλαμβάνει μόνο κάλυψη για επείγουσα θεραπεία, αλλά και άλλα σημαντικά έξοδα τα οποία δυνατόν να αντιμετωπίσετε. Κάποια παραδείγματα είναι η φυσικοθεραπεία, μεταφορά και διαμονή. 

Είστε έτοιμοι να ζητήσετε μια προσφορά ασφάλισης προσωπικών ατυχημάτων; Στείλτε μας ένα εμαιλ μέσω της ιστοσελίδας μας ή μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 77 77 77 75. Συγκρίνετε και να επιλέξετε το καταλληλότερο ασφαλιστήριο συμβόλαιο προσωπικών ατυχημάτων με την εξειδικευμένη μας ομάδα. Η ομάδα της GAP Insurance Agency θα συζητήσει περαιτέρω πληροφορίες μαζί σας, και θα σας απαντήσει όλα τα ερωτήματα σας.