Σεζόν μοτοσικλέτας

Σεζόν μοτοσικλέτας

Η σεζόν μοτοσικλέτας ξεκίνησε επίσημα. Πεζοί, ποδηλάτες και μοτοσυκλετιστές μοιράζονται τους δρόμους με όλους τους οδηγούς αυτοκινήτων σε καθημερινή βάση. Να είστε προσεκτικοί όταν χειρίζεστε το όχημά σας γύρω από πεζούς, ποδηλάτες και οδηγούς μοτοσικλετών.

Η σεζόν μοτοσικλέτας ξεκίνησε επίσημα. Πεζοί, ποδηλάτες και μοτοσυκλετιστές μοιράζονται τους δρόμους με όλους τους οδηγούς αυτοκινήτων σε καθημερινή βάση. Να είστε προσεκτικοί όταν χειρίζεστε το όχημά σας γύρω από πεζούς, ποδηλάτες και οδηγούς μοτοσικλετών.

Συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να οδηγείτε με ασφάλεια όταν υπάρχουν μοτοσικλέτες στο δρόμο:

  1. Ένας οδηγός μοτοσικλέτας χρειάζεται ολόκληρη τη λωρίδα για να κινηθεί με ασφάλεια. Μην προσπερνάτε ή οδηγείτε στην ίδια λωρίδα.
  2. Όταν βρίσκεστε πίσω από κάποιον που οδηγεί μοτοσικλέτα, κρατήστε επιπλέον χώρο μεταξύ του μηχανοκίνητου οχήματός σας και της μοτοσυκλέτας καθώς μπορεί να σταματήσει πολύ γρήγορα.
  3. Οι κακές καιρικές συνθήκες και οι κακές συνθήκες του δρόμου μπορούν να κάνουν τον αναβάτη της μοτοσικλέτας να χάσει εύκολα τον έλεγχο.

Συμβουλές για την ιδανική ασφάλιση μοτοσικλέτας:

1. Επιλέξτε μια μικρότερη ή λιγότερη ακριβή μοτοσικλέτα

Οι μοτοσικλέτες που είναι μικρότερες ή παλαιότερες τείνουν να έχουν λιγότερο ισχυρούς κινητήρες. Ως εκ τούτου, η ασφάλιση θα είναι λιγότερο δαπανηρή. Ωστόσο, αυτό μπορεί να μην συμβαίνει με σπάνια ή κλασικά μοντέλα.

2. Αποφύγετε τις τροποποιημένες και ασυνήθιστες μοτοσικλέτες

Έχοντας μια μοτοσικλέτα με πολλές τροποποιήσεις θα κάνει τα ασφάλιστρά σας πιο ακριβά. Κάνουν την μοτοσικλέτα σας πιο ακριβή στην επισκευή, την αντικατάσταση και την προσέλκυση κλεφτών.

3. Πληρώστε ετησίως

Η πλήρης εξόφληση της ασφάλισής σας είναι φθηνότερη από ό,τι με μηνιαίες δόσεις, επειδή δεν θα πληρώσετε τόκους ή χρεώσεις χρηματοδότησης.

4. Παρκάρετε σε ασφαλές μέρος

Κρατήστε τη μοτοσικλέτα σας σε ασφαλή τοποθεσία. Αυτό μειώνει τις πιθανότητες κλοπής ή βλάβης της μοτοσικλέτας σας και μπορεί να μειώσει το κόστος της ασφάλισής σας.

5. Σκεφτείτε ποιος οδηγεί την μοτοσικλέτα σας

Το να έχετε έναν νεαρό ή άπειρο άτομο στο συμβόλαιό σας σημαίνει ότι πληρώνετε περισσότερα, αλλά η προσθήκη ενός έμπειρου οδηγού θα μπορούσε να βοηθήσει στη μείωση του κόστους.

Ασφαλιστείτε σήμερα

Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε.

Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos λειτουργεί ως Brokers μέσω των εδραιωμένων σχέσεών του με διεθνείς ασφαλιστικές εταιρείες «A’ Rated», καθώς και η τοπική αγορά της Κύπρου μπορεί να καλύψει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων.

Στείλτε μας ένα email μέσω της ιστοσελίδας μας ή μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 77 77 77 75 για να συγκρίνετε και να επιλέξετε το καταλληλότερο ασφαλιστήριο συμβόλαιο με την εξειδικευμένη μας ομάδα, η οποία θα ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες σας.