28 Απριλίου 2023

Ελέγξτε την ασφάλισή σας

Ελέγξτε την ασφάλισή σας

Ελέγξτε την ασφάλισή σας. Είμαστε υγιείς και η ζωή κυλά στους κανονικούς της ρυθμούς. Το να έχουμε πολλές φορές σωστή ασφάλιση δεν μπαίνει στο μυαλό μας. Υπάρχουν ορισμένα βασικά γεγονότα στη ζωή ενός ατόμου που πρέπει να ενεργοποιήσουν την προειδοποίηση για την αναθεώρηση των ασφαλιστηρίων συμβολαίων σας.

Ελέγξτε την ασφάλισή σας Read More »

Το μέλλον της ασφάλισης

Το μέλλον της ασφάλισης

Το μέλλον της ασφάλισης είναι ο απόηχος του σήμερα. Η αστάθεια της αγοράς έχει γίνει μόνιμη προϋπόθεση και επηρεάζει την ένταση και την έκταση αυτών των αλλαγών. Αυτό απαιτεί επένδυση σε κάτι νέο και άγνωστο.Πολλές αλλαγές που έγιναν κατά τη διάρκεια της πανδημίας θα συνεχιστούν. Πάνω από το 65% των καταναλωτών σκοπεύουν να συνεχίσουν τις συνήθειες που έχουν υιοθετήσει. Πολλές από τις πανδημικές αλλαγές στον ασφαλιστικό κλάδο, ειδικά αυτές που σχετίζονται με αποζημιώσεις, είναι επίσης πιθανό να διατηρηθούν.

Το μέλλον της ασφάλισης Read More »

Σεζόν μοτοσικλέτας

Σεζόν μοτοσικλέτας

Η σεζόν μοτοσικλέτας ξεκίνησε επίσημα. Πεζοί, ποδηλάτες και μοτοσυκλετιστές μοιράζονται τους δρόμους με όλους τους οδηγούς αυτοκινήτων σε καθημερινή βάση. Να είστε προσεκτικοί όταν χειρίζεστε το όχημά σας γύρω από πεζούς, ποδηλάτες και οδηγούς μοτοσικλετών.

Σεζόν μοτοσικλέτας Read More »