Η Ασφάλιση Ταξιδιού Είναι Απαραίτητη

Η Ασφάλιση Ταξιδιού Είναι Απαραίτητη

Η ασφάλιση ταξιδιού είναι μια οικονομική ασφάλεια έναντι ατυχημάτων που μπορεί να συμβούν στο ταξίδι σας. Σας παρέχει ιατρική κάλυψη εάν αρρωστήσετε ή τραυματιστείτε στο ταξίδι σας, θα σας αποζημιώσει εάν κλαπεί το κινητό σας , ακυρωθεί η πτήση σας ή εάν ένα μέλος της οικογένειας πεθάνει και πρέπει να επιστρέψετε στην πατρίδα. Είναι προστασία από τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που μπορεί να προκύψουν από το πουθενά και να σας κοστίσουν ακριβά εάν είστε απροετοίμαστοι.

Η ασφάλιση ταξιδιού είναι μια οικονομική ασφάλεια έναντι ατυχημάτων που μπορεί να συμβούν στο ταξίδι σας. Σας παρέχει ιατρική κάλυψη εάν αρρωστήσετε ή τραυματιστείτε στο ταξίδι σας. Θα σας αποζημιώσει εάν κλαπεί το κινητό σας , ακυρωθεί η πτήση σας κτλ και πρέπει να επιστρέψετε στην πατρίδα. Είναι προστασία από τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που μπορεί να προκύψουν από το πουθενά και να σας κοστίσουν ακριβά εάν είστε απροετοίμαστοι.

Πλεονεκτήματα Εάν Ασφαλιστείτε Μαζί Μας:

  • Αποσκευές: Η ασφάλεια απώλειας αποσκευών καλύπτει αποσκευές που χάθηκαν, καταστράφηκαν ή κλάπηκαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Ωστόσο, μπορεί να μην εμπίπτουν όλες οι αποσκευές σας κάτω από την ασφαλιστική κάλυψη. Εάν ταξιδεύετε με φορητούς υπολογιστές, κάμερες και άλλο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης περιλαμβάνει αυτά τα στοιχεία.
  • Χρήματα: Είναι σημαντικό για τους πελάτες μας να λαμβάνουν εγγυήσεις για την ασφάλειά τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Εάν το ταξίδι σας αναβληθεί μετά την αγορά ταξιδιωτικής ασφάλισης, θα επιστρέψουμε τα χρήματα για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.
  • Προσωπικό Ατύχημα: Σας προστατεύει οικονομικά εάν τραυματιστείτε ή σκοτωθείτε λόγω ατυχήματος. Σε αντίθεση με την κανονική κάλυψη προσωπικού ατυχήματος, ως μέρος του ασφαλιστηρίου συμβολαίου ταξιδιού σας, αυτή σας καλύπτει ειδικά για ατυχήματα που συμβαίνουν σαν είστε στο εξωτερικό.
  • Χρεώσεις Ακύρωσης και Περιορισμού: Εάν πρέπει να ακυρώσετε τις διακοπές σας πριν αναχωρήσετε ή να διακόψετε τις διακοπές σας ενώ λείπετε για διάφορους λόγους που καθορίζονται στη διατύπωση της πολιτικής και περιλαμβάνουν: την ασθένειά σας, την ασθένεια ενός στενού συγγενή και πολλά άλλα.
  • Ιατρικά Έξοδα: Σε περίπτωση που αρρωστήσετε ή τραυματιστείτε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Όχι μόνο η ταξιδιωτική σας ασφάλιση θα καλύψει το κόστος της επείγουσας θεραπείας, αλλά ανάλογα με το συμβόλαιό σας, τα ιατρικά έξοδα θα καλυφθούν και τα σχετικά έξοδα. 
  • Προσωπική Ευθύνη: Ασφαλιστική κάλυψη μέχρι το καθορισμένο ποσό, εάν βρεθείτε νομικά υπεύθυνος για έξοδα που σχετίζονται με τον τραυματισμό κάποιου ή την καταστροφή περιουσίας κάποιου ενώ βρίσκεστε σε διακοπές.
  • Καθυστερημένη Αναχώρηση: Εάν το εξερχόμενο ή εισερχόμενο ταξίδι σας στο εξωτερικό καθυστερήσει, λόγω απεργίας ή εργατικής δράσης, καιρικών συνθηκών ή μηχανικής βλάβης.

Τι Δεν Είναι Η Ασφάλιση Ταξιδιού;

Η ασφάλιση ταξιδιού δεν είναι για να συμπεριφέρεστε απίστευτα απερίσκεπτα. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η ταξιδιωτική σας ασφαλιστική μπορεί να αρνηθεί να σας καλύψει. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να οδηγείτε μοτοσικλέτα ενώ είστε υπό την επήρεια αλκοόλ και να περιμένετε να είστε καλυμμένοι. Επίσης, οποιαδήποτε ζημιά τρίτων που προκαλείτε συχνά δεν καλύπτεται.

Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες θα αρνηθούν να καλύψουν περιπετειώδεις δραστηριότητες. Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική, ώστε να είστε βέβαιοι τι θα σας καλύψει και τι όχι.

Ασφαλιστείτε Σήμερα

Η ομάδα μας είναι εδώ για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε και να σας βοηθήσει με το ασφαλιστήριό σας.

Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos ενεργά ως διαμεσολαβητής με διεθνείς Ασφαλιστικές Εταιρείες αξιολογημένες με ‘Α’ καθώς και με τοπικές Ασφαλιστικές Εταιρείες στην Κύπρο.

Επομένως, είστε έτοιμοι να ζητήσετε μια προσφορά ασφάλειας; Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 77 77 77 75. Συγκρίνετε και να επιλέξετε το καταλληλότερο ασφαλιστήριο συμβόλαιο με την εξειδικευμένη μας ομάδα. Η ομάδα της G.A.P. Insurance Agency θα συζητήσει περαιτέρω πληροφορίες μαζί σας, και θα σας απαντήσει όλα τα ερωτήματα σας.