ώς να αποφύγετε ζημιές της καταιγίδας στην ιδιοκτησία σας;

Πώς να αποφύγετε ζημιές από την καταιγίδα στην ιδιοκτησία σας

Σε οποιαδήποτε εποχή, οι καταιγίδες μπορεί να είναι έντονες. Υπάρχουν τρόποι να προετοιμάσετε το σπίτι και ιδιοκτησία σας για τις αναπόφευκτες καταιγίδες που έρχονται.

Πώς να αποφύγετε ζημιές της καταιγίδας στην ιδιοκτησία σας; Σε οποιαδήποτε εποχή, οι καταιγίδες μπορεί να είναι έντονες. Υπάρχουν τρόποι να προετοιμάσετε το σπίτι και ιδιοκτησία σας για τις αναπόφευκτες καταιγίδες που έρχονται. Ακολουθούν ορισμένα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο ζημιάς. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η λήψη αυτών των βημάτων μπορεί να κάνουν την διαφορά.

 Αφαιρέστε τα αχρείαστα ξύλα

Το να κόβετε τα δέντρα σας τακτικά θα βοηθήσει να πέσουν λιγότερα κλαδιά με δυνατό αέρα ή άλλες έντονες καιρικές συνθήκες. Για ιδιαίτερα ψηλά δέντρα, οι ειδικοί μπορούν να κάνουν το κλάδεμα για εσάς. Μπορούν επίσης να σας πουν πότε τα δέντρα είναι επικίνδυνα σε μια καταιγίδα, ώστε να μπορούν να αφαιρεθούν.

Ασφαλίστε αντικείμενα εξωτερικού χώρου

Χαλαρά αντικείμενα όπως ψησταριές, τραπέζια πικνίκ και έπιπλα βεράντας θα πρέπει να μετακινηθούν σε εσωτερικούς χώρους.Γιατί; Για να αποφύγετε να γίνουν επικίνδυνα σε καταιγίδες με ισχυρούς ανέμους. Διακοσμητικά στολίδια, ακόμη και καλά στερεωμένα στο σπίτι, θα μπορούσαν επίσης να προκαλέσουν ζημιά ή να καταστραφούν στην καταιγίδα.

Αντιμετώπιση προβλημάτων αποχέτευσης

Το να καθαρίσετε τις υδρορροές μόλις πέσουν τα φύλλα θα πρέπει να είναι δεδομένο. Μπορεί να υπάρχουν άλλα προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών όπου το νερό μπορεί να στραγγίσει στο θεμέλιο και να το καταστρέψει. Οι επαγγελματίες μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τα προβλήματα και να βρείτε λύσεις.

Τακτική επιθεώρηση της οροφής

Μια ολοκαίνουργια στέγη αντέχει στις έντονες καιρικές συνθήκες. Εάν η στέγη σας είναι ηλικίας 5-10 ετών ή μεγαλύτερη, θα πρέπει να ελεγχθεί για πέτρες, καρφιά και άλλα. Αυτά μπορούν να προκαλέσουν την απομάκρυνση των κομματιών της στέγης ή να δημιουργήσουν ανοίγματα για τη διείσδυση της βροχής και του πάγου.

Εάν μια επιθεώρηση δείξει πιθανές διαρροές, η άμεση επιδιόρθωση τους θα προστατεύσει το σπίτι σας από ζημιές σε έντονες καιρικές συνθήκες. Στέγες ηλικίας άνω των 15 ετών κινδυνεύουν από ξαφνική φθορά ή αστοχία σε καταστάσεις καταιγίδας, ακόμη και αν δεν υπάρχουν εμφανή προβλήματα.

Σκεφτείτε το ενδεχόμενο για ανανέωση παραθύρων

Μπορεί να είστε σε θέση να προστατέψετε τα παράθυρά σας από ζημιά τοποθετώντας παντζούρια ή απλώς επιβιβάζοντάς τα στα παράθυρα εάν έρχεται μια σφοδρή καταιγίδα. Το γεγονός είναι, ωστόσο, ότι οποιαδήποτε νέα παράθυρα είναι πιθανό να είναι πιο στερεά και αδιαπέραστα από διαρροές και ζημιές από τα παλαιότερα παράθυρα.

Ασφαλιστείτε σήμερα

Πώς να αποφύγετε ζημιές της καταιγίδας στην ιδιοκτησία σας; Η ομάδα μας είναι εδώ για να απαντήσει οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε.

Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos ενεργά ως διαμεσολαβητής με διεθνείς Ασφαλιστικές Εταιρείες αξιολογημένες με ‘Α’ καθώς και με τοπικές Ασφαλιστικές Εταιρείες στην Κύπρο.

Επομένως, είστε έτοιμοι να ζητήσετε μια προσφορά ασφάλειας; Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 77 77 77 75. Συγκρίνετε και να επιλέξετε το καταλληλότερο ασφαλιστήριο συμβόλαιο με την εξειδικευμένη μας ομάδα. Η ομάδα της G.A.P. Insurance Agency θα συζητήσει περαιτέρω πληροφορίες μαζί σας, και θα σας απαντήσει όλα τα ερωτήματα σας.