Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos Ασφάλεια Κατοικίας

Ασφάλιση Κατοικίας, Συχνές ερωτήσεις

Ασφάλιση κατοικίας και γιατί είναι πλέον αναγκαία έχει δημιουρήσει κάποιες ερωτήσεις. Η κατοικία σας αποτελεί συνήθως το πιο ακριβό περιουσιακό σας στοιχείο. Επομένως η προστασία του με μια ασφάλεια κατοικίας η οποία παρέχει επαρκή κάλυψη θα πρέπει να αποτελεί κύρια προτεραιότητα.

Πώς μπορώ να βρω την καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία κατοικίας;

Εάν δεν είστε σίγουροι ποια είναι η καλύτερη εταιρεία ασφάλισης σπιτιού για εσάς, σκεφτείτε να λάβετε πολλές προσφορές ασφάλισης σπιτιού από διαφορετικές εταιρείες για να μάθετε ποια έχει τις καλύψεις που χρειάζεστε εσείς.

Πρέπει να αλλάξω το συμβόλαιο ασφάλισης κατοικίας μου;

Συνιστάται από τους ασφαλιστικούς πράκτορες να επανεξετάζετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας σας ετησίως. Γιατί; Για να δείτε εάν χρειάζονται αλλαγές ή εάν υπάρχουν διαθέσιμες νέες εκπτώσεις ή επιλογές αποταμίευσης. Εάν κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας, όπως προσθήκη ή αφαίρεση πισίνας ή αναβάθμιση των οικιακών συσκευών σας, ενημερώστε την ασφαλιστική σας εταιρεία. Ο λόγος είναι για να δείτε εάν χρειάζονται αλλαγές στο συγκεκριμένο συμβόλαιο.


Μάθετε περισσότερα για εμάς

Ο Όμιλος G.A.P Vassilopoulos ενεργώντας ως Ανταποκριτής (Coverholder) της εταιρείας Lloyds Insurance company S.A., προσφέρει ολοκληρωμένα προϊόντα ασφάλισης οικίας τα τελευταία 40 χρόνια.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου αυτής τα προϊόντα Ασφάλισης Οικίας που προσφέρουμε συνεχώς βελτιώνονται ώστε να συνεχίσουν να ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις και ανάγκες των καταναλωτών.

Προσφέρονται δύο Σχέδια (‘Standard’ και ‘Advance’) σύμφωνα με τον Κατονομαζόμενο Κίνδυνο.

Το Σχέδιο ‘Standard’ παρέχει τη βασική κάλυψη που χρειάζεται για την επαρκή ασφαλιστική κάλυψη της οικίας σε ανταγωνιστικά ασφάλιστρα σύμφωνα με την αγορά. Η κάλυψη που προσφέρεται δυνατόν να περιλαμβάνει Κτίρια και/ή Περιεχόμενο.

Το Σχέδιο ‘Advance’ αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο το οποία επεκτείνεται πέραν από το βασικό Σχέδιο ‘Standard’. Περιλαμβάνει μια πληθώρα επιπρόσθετων καλύψεων Κινδύνων και έχει σχεδιαστεί για πελάτες οποίοι αναζητούν την πιο πάνω βασική κάλυψη καθώς και επιπρόσθετη σιγουριά. Η κάλυψη που προσφέρεται δεν περιορίζεται μόνο σε Κτίρια και/ή Περιεχόμενο. Μπορεί να επεκταθεί και σε Πολύτιμα Αντικείμενα και Προσωπική Περιουσία.

Είστε έτοιμοι να ζητήσετε μια προσφορά ασφάλισης κατοικίας; Στείλτε μας ένα εμαιλ μέσω της ιστοσελίδας μας ή μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 77 77 77 75. Συγκρίνετε και να επιλέξετε το καταλληλότερο ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας με την εξειδικευμένη μας ομάδα. Η ομάδα της GAP Insurance Agency θα συζητήσει περαιτέρω πληροφορίες μαζί σας, και θα σας απαντήσει όλα τα ερωτήματα σας.