Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos Ασφάλεια Κατοικίας

Συμβουλές για Ασφάλιση Κατοικίας

Η ασφάλιση κατοικίας είναι πλέον αναγκαία. Το να έχεις ένα σπίτι αποτελεί εδώ και καιρό μεγάλο επίτευγμα για πολλούς. Η αγορά ενός σπιτιού, είτε είναι το πρώτο σας είτε όχι, σημαίνει είναι συνετό να εξετάσετε τις ασφαλιστικές επιλογές σας.

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια ιδιοκτητών σπιτιού καθορίζονται από διάφορους παράγοντες. Η λήψη μερικών έξυπνων αποφάσεων θα σας δώσει την κάλυψη που χρειάζεστε και θα εξοικονομήσετε εκατοντάδες ευρώ κάθε χρόνο. Λάβετε υπόψη τις πιο κάτω συμβουλές, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν πολύ στην προστασία του σπιτιού σας και στην ψυχικής σας ηρεμίας.

Μάθετε τα γεγονότα

Όταν βρείτε ένα σπίτι, συγκεντρώστε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για να προσδιορίσετε το πιθανό κόστος ασφάλισής του. Η ηλικία των ηλεκτρικών, υδραυλικών και άλλων συστημάτων εντός του σπιτιού, καθώς και τα δομικά υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του σπιτιού, μπορεί να επηρεάσει τα ασφάλιστρά σας.

Να γνωρίζετε τη γεωγραφία

Ανεξάρτητα από τα υλικά κατασκευής σπιτιού που χρησιμοποιούνται, ο τόπος διαμονής μπορεί να έχει σημαντική επίδραση στο συμβόλαιό σας και στη διαθεσιμότητα κάλυψης. Οι ιδιοκτήτες πιθανό να πληρώσουν περισσότερα για ασφάλιση σε περιοχές επιρρεπείς σε σοβαρές καιρικές συνθήκες και φυσικές καταστροφές. Κάποια παραδείγματα είναι ανεμοστρόβιλοι, τυφώνες, σεισμοί ή πυρκαγιές.

Σκεφτείτε την άνεσης σας

Καθώς δημιουργείτε την ασφαλιστική κάλυψη του σπιτιού σας, μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο έκπτωσης, το οποίο είναι το ποσό που θα πληρώσετε από την τσέπη σας όταν έχετε να συμπληρώσετε αίτηση απαιτήσεων. Η επιλογή υψηλότερης έκπτωσης, όπως €1.000 αντί για €500, μπορεί να μειώσει σημαντικά τα μηνιαία ασφάλιστρά σας. Επομένως, μπορεί να είστε πιο άνετοι να πληρώνετε υψηλότερο ασφάλιστρο κάθε μήνα για μεγαλύτερη ησυχία σε περίπτωση καταστροφής. Η επιλογή είναι δική σας να κάνετε φυσικά χωρίς καμία πίεση.

Εξοικονομήστε χρήματα μέσω της ασφάλειας

Ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε ασφάλιστρα εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά ασφάλειας και πρόληψης που συχνά επιτρέπουν μια πρόσθετη έκπτωση. Εξετάστε το ενδεχόμενο να αγοράσετε ελεγχόμενους συναγερμούς ασφαλείας. Η εύκολη πρόσβαση σε πυροσβεστήρες είναι μια άλλη καλή προσθήκη στο σπίτι, μειώνοντας τον κίνδυνο σοβαρής ζημιάς από φλόγα και καπνό.

 Επιλέξτε πολύ καλό συνεργάτη

Η συνεργασία με μια ασφαλιστική εταιρεία που εμπιστεύεστε είναι σημαντική. Πριν αγοράσετε ασφάλιση κατοικίας, ελέγξτε το αρχείο παραπόνων και τις ταξινομήσεις της εταιρείας σχετικά με την ικανοποίηση των πελατών και την οικονομική ασφάλεια. Η ιστοσελίδα του πιθανού ασφαλιστικού σας συνεργάτη θα σας δώσει αρκετές πληροφορίες, ωστόσο μην διστάσετε ποτέ να τους τηλεφωνήσετε.

Ο Όμιλος G.A.P Vassilopoulos ενεργώντας ως Ανταποκριτής (Coverholder) της εταιρείας Lloyds Insurance company S.A., προσφέρει ολοκληρωμένα προϊόντα ασφάλισης οικίας τα τελευταία 40 χρόνια.

Είστε έτοιμοι να ζητήσετε μια προσφορά ασφάλισης κατοικίας; Στείλτε μας ένα εμαιλ μέσω της ιστοσελίδας μας ή μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 77 77 77 75. Συγκρίνετε και να επιλέξετε το καταλληλότερο ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας με την εξειδικευμένη μας ομάδα. Η ομάδα της GAP Insurance Agency θα συζητήσει περαιτέρω πληροφορίες μαζί σας, και θα σας απαντήσει όλα τα ερωτήματα σας.