1st party vs 3rd party

Συμβόλαια Ασφάλισης Αυτοκινήτου

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να προστατέψετε το αυτοκίνητό σας είναι να αγοράσετε ασφάλεια αυτοκινήτου..

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να προστατέψετε το αυτοκίνητό σας είναι να αγοράσετε ασφάλεια αυτοκινήτου.Τα αυτοκίνητα είναι ένα απαραίτητο αγαθό που χρειάζεται στην Κύπρο και διευκολύνει την καθημερινότητά μας. Πολλοί άνθρωποι έχουν ερωτήσεις σχετικά με τις διαφορές μεταξύ ασφάλισης αυτοκινήτου.

Τα διάφορα είδη κάλυψης που εμπλέκονται στην ασφάλιση αυτοκινήτου

Όταν αγοράζετε ασφάλιση για το αυτοκίνητό σας, το κόστος και η κάλυψη είναι σημαντικά. Το πιο σημαντικό να κατανοήσετε ποιοι όροι καλύπτουν αυτά που θέλετε κάτω από το συμβόλαιο που έχετε. Θα σας βοηθήσει να λάβετε τη σωστή απόφαση όταν έρθει η ώρα ανανέωσης και κατά την υποβολή αξίωσης για αποζημίωση.

Περιεκτική Vs Έναντι Τρίτου

Πλήρης: Εκτός από την ελάχιστη κάλυψη που απαιτείται σύμφωνα με τον Νόμο, η ασφάλιση αυτή παρέχει κάλυψη για απώλεια ή ζημιά στο όχημα του Ασφαλισμένου. Ειδικότερα, μπορεί να ενισχυθεί και να επεκταθεί από μια σειρά προαιρετικών παροχών με πολύ λογικά πρόσθετα ασφάλιστρα.

Κάλυψη έναντι Τρίτων: Η ασφάλιση αυτή πληροί τις ελάχιστες νομικές απαιτήσεις σχετικά με την ευθύνη του Ασφαλισμένου έναντι θανάτου ή τραυματισμού τρίτων και ζημιάς σε περιουσία.

Η ασφάλιση έναντι τρίτων είναι υποχρεωτική από το νόμο εάν θέλετε να οδηγείτε το όχημά σας στους δρόμους.

Πώς θα ξέρετε ποια αξίωση να υποβάλετε;

Συνήθως, για να αποφασίσετε πού να υποβάλετε μια αξίωση ασφάλισης, εξετάζετε ποιος φταίει για το ατύχημα. Στις περισσότερες περιπτώσεις και σε οποιαδήποτε αξίωση σωματικής βλάβης, το άτομο που προκαλεί το ατύχημα συνήθως πληρώνει για τις ζημιές.

Εάν το σφάλμα δεν είναι άμεσα εμφανές, μπορεί να χρειαστεί να υποβάλετε αξίωση πρώτου μέρους και αξίωση τρίτου μέρους. Επίσης, εάν έχετε την κατάλληλη ασφαλιστική κάλυψη, μπορείτε να υποβάλετε αξίωση κατά της δικής σας ασφαλιστικής εταιρείας εάν το άλλο μέρος είναι υπό-ασφαλισμένο ή ανασφάλιστο.

Είναι πάντα καλή ιδέα να συμβουλευτείτε μια έμπειρη δικηγορική εταιρεία όταν πρόκειται για τέτοιες ασφαλιστικές αξιώσεις καθώς τα γεγονότα μπορεί να είναι περίπλοκα. Ο χρόνος που απαιτείται για την υποβολή της αξίωσής σας και η αποζημίωση που μπορείτε να ανακτήσετε μπορεί να διαφέρουν σημαντικά εάν έχετε έναν ειδικό δικηγόρο στο πλευρό σας.

Ασφαλιστείτε σήμερα

Η ομάδα μας είναι εδώ για να απαντήσει ερωτήσεις και να σας βοηθήσει με το ασφαλιστήριό σας.

Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos ενεργά ως διαμεσολαβητής με διεθνείς Ασφαλιστικές Εταιρείες αξιολογημένες με ‘Α’ καθώς και με τοπικές Ασφαλιστικές Εταιρείες στην Κύπρο.

Είστε έτοιμοι να ζητήσετε μια προσφορά ασφάλειας; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 77 77 77 75. Συγκρίνετε και να επιλέξετε το καταλληλότερο ασφαλιστήριο συμβόλαιο με την εξειδικευμένη μας ομάδα. Η ομάδα της G.A.P. Insurance Agency θα συζητήσει περαιτέρω πληροφορίες μαζί σας, και θα σας απαντήσει όλα τα ερωτήματα σας.