Υποβολή ΠαραπόνωνΔιαδικασία υποβολής Παραπόνων
 
Είμαστε δεσμευμένοι να σας παρέχουμε εξυπηρέτηση ψηλού επιπέδου και θέλουμε να εξασφαλίσουμε πως θα διατηρήσουμε αυτό το επίπεδο συνεχώς.
 
Εάν έχετε οποιδήποτε ερώτημα ή ανησυχίες αναφορικά με το ασφαλιστήριο ή το χειριμό απαίτησης σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον ασφαλειομεσίτη σας μέσω του οποίου έχετε συνάψει το ασφαλιστήριο.
 
Eάν επιθυμείτε να υποβάλετε παράπονο, μπορείτε να το πράξετε οποτεδήποτε αναφέροντας το ζήτημα προς:
 
Complaints Manager
Catlin Underwriting Agencies Limited
20 Gracechurch Street
London EC3V OBG
 
Email:        xlcatlinukcomplaint@xlcatlin.com
Αριθμός Τηλεφώνου: + 44(0)2077438487
 
Εάν μετά που εξετάσαμε το παράπονό σας παραμείνετε δυσαρεστημένοι, ενδέχεται να είναι δυνατή η αναπομπή του παραπόνου σας, σε ορισμένες περιπτώσεις, στους Lloyd’s. Λεπτομέρειες αναφορικά με τη διαδικασία χειρισμού παραπόνων των Lloyd’s παρατίθενται σε ένα φυλλάδιο “Your Complaint – How We can Help”. Διατίθεται στην ιστοσελίδα www.lloyds.com/complaints ως και επίσης από την Catlin Underwriting Agencies Limited στην πιο πάνω διεύθυνση ή από τους Lloyd’s στο:
 
Lloyd’s Complaints
One Lime Street
London
EC3M 7HA
 
 
Εάν μετά που οι Lloyd’s εξέτασαν το παράπονό σας  παραμείνετε δυσαρεστημένοι ή δεν έχετε λάβει απόφαση μέχρι τη στιγμή που η Catlin Underwriting Agencies Limited και οι Lloyd’s έχουν λάβει συνολικά οκτώ εβδομάδες για να εξετάσουν το παράπονό σας, μπορείτε να παραπέμψετε το παράπονό σας στην Υπηρεσία το Οικονομικού Επιτρόπου (Financial Ombudsman Service) της Κυπριακής Δημοκρατίας στο:
 
PO Box 25735
1311 Nicosia
Cyprus
 
Τηλ.: +357 22848900
 
Email: complaints@financialombudsman.gov.cy
 
Περισσότερες πληροφορίες θα παρέχονται κατόπιν αιτήματος και στο κατάλληλο στάδιο της διαδικασίας παραπόνων.
GAP Insurance Logo
 
 77 77 77 75
  Γραμμή Επικοινωνίας
 +357 25661601
   Οδική Βοήθεια
Ακολουθήστε μας: